Arrangera » Kårallen

Arrangera

Kårallens festverksamhet sköts av Kårallens driftchef (DC). Till sin hjälp har denne ett gäng dagsansvariga (DA) som främst jobbar kvällar och helger. De lokaler som kan bokas för fest är Gasquen, Baljan och Kårallens matsal. Vill du ordna fest eller bara har frågor rörande festverksamheten i Kårallen, kontakta driftchefen. 

Festfixarinformation

För dig som vill arrangera en fest finns det en kalasmanual  och pubmanual med utförlig festfixarinformation. Matnyttig information för både små och stora fester. Kalasmaualen är den bästa guiden för dig som vill arrangera något på Kårallen. Varesig du är ny eller väl erfaren i ämnet är det viktigt att du noga läser igenom kalasmanualen. Där finns troligtvis svaren på många av dina frågor eller funderingar! Det finns som sagt även en pubmanual som riktar sig till de mindre pubarna helt enklet.

Kalasmanualen - Uppdaterad 2017-01-03

Pubmanualen - Uppdaterad 2016-11-23

Kassamanualen

Beställningsdokument

För beställning av alkoholhaltiga drycker till din fest kan du ladda ner beställningsformulär i PDF-format. Lämna in listorna utskrivna till kårallens driftchef. 

Öl & Cider - Uppdaterad 2017-02-15

Öl & Cider (Nolle-P) - Uppdaterad 2017-03-15

Vin - Uppdaterad 2016-09-30

Sprit - Uppdaterad 2017-03-27

Bokningskalender

Bokning av arrangemang på Kårallen sker hos Driftchefen. I bokningskalendern återfinns information om de datum och utrymmen som redan är bokade på Kårallen för att underlätta nya bokningar.