Kårallens festverksamhet sköts av Kårallens Driftchef (DC). Till sin hjälp har denne ett gäng Dagsansvariga (DA) som främst jobbar kvällar och helger. De lokaler som kan bokas för fest, pub eller sittning är Gasquen, Baljan, Skrivsalen och Matsalen. Om du vill du ordna fest eller bara har frågor rörande festverksamheten i Kårallen, kontakta Driftchefen.

För dig som vill arrangera en fest eller sittning på Kårallen finns Kalasmanualen med utförlig och matnyttig information för både små och stora arrangemang. Kalasmanualen är din bästa vän när vill arrangera något på Kårallen! Vare sig du är ny eller erfaren i ämnet är det viktigt att du noga läser igenom Kalasmanualen inför planeringen av ditt arrangemang, där finns troligtvis svaren på många av dina frågor eller funderingar! Det finns även Pubmanualen som riktar sig till dig som vill anordna mindre pubar hos oss. Observera att alla arrangörer förväntas ha läst och förstått innehållet i dessa manualer innan arrangemangstillfället.

Nedan finns också beställningslistor för alkohol och en Dokument-mapp som innehåller diverse användbara checklistor för arrangemang samt Kårallens grafiska profil.

Kalasmanualen Pubmanualen Lokalmanualen Dokument Öl & Cider Öl & Cider Nolle-P Vin Sprit