Hyra/låna saker

Kårallen har ett antal saker som lånas/hyrs ut till arrangemang och tillställningar. Är man intresserad av dem kontaktas DC som är bokar upp dem de dagar de ska lånas/hyras ut. Minst tre dagar innan hämtning/utlämning kontaktas den som är DA dagen då sakerna ska hämtas/lämnas och man bestämmer tid och plats för detta.

Grillar

Kårallen har ett antal grillar för utlåning som kostar 200 kr/st att hyra. När grillarna (med tillbehör) återlämnats rengjorda och avtorkade och detta godkänts av DA. Vid lån av grillarna ingår en grill, ett benset och två stycken galler, ett stort och ett litet. Det ingår ingen grillkol. 

Soptunnor

Kårallen har ett antal stora soptunnor. Dessa går att hyra för 50kr/soptunna inklusive en sopsäck. Vill man ha flera sopsäckar kostar detta extra, 5kr/sopsäck.

Bord och bänkar

Bord och bänkar går ofta under namnet bänkset. Detta för att man hyr alltid hela bänkset. Ett bänkset består utav ett bord och två bänkar. Både bord och bänkar är hoppfällbara och smidiga. Bänkseten koster 50kr/bänkset.

Colosseumnycklar och projektorer

Sedan årsskiftet 2017/2018 har Kårallen och driftchefen tagit över utlåningen av ljudnyckel och ljusnyckel till Colosseum. Även har Kårallen tagit över utlåningen av projektorer som tidigare tillhandahållits av AV-service och LiU. Dessa bokas genom att kontakta driftchefen på Kårallen.

Möbler och krukväxter

Kårallens studieplatsmöbler, såsom soffor och bord, går att hyra för 200kr/st/dag och använda på inomhusevent som t.ex. företagsmässor. Detsamma gäller de stora krukväxter som finns i huset. Hör av dig till DC för avtal och förhållningsregeler.