Torsdagskröken » Kårallen

Torsdagskröken

Torsdagskröken är en mycket trevlig tillställning som infinner sig i Baljan varje torsdag mellan klockan 15:00 och 18:00. Där har man chans att inmundiga diverse törstsläckande drycker med alkoholhalt efter eget tycke. Drycker som kan inmundigas är till exempel 30+ (ofta 40+ (ibland 50+ (sällan 60+, men det händer (och en gång per år 100+)))) olika ölsorter med alkoholhalt mellan 0.0%-ca.11% eller ett brett utbud av olika cider (fast något smalare än ölsortimentet).

Vilka anordnar Torsdagskröken?

Som huvudarrangörer står KrökenKrew, ett glatt gäng på 10 studenter från olika program och årskullar med ett brinnande intresse för öl i diverse smaker, styrkor, färger och former.

Varför finns Torsdagskröken?

KrökenKrew har som kall att tillfredställa gemene students otillfredsställbara behov av att smaka nya och spännande öl. En mycket intressant observation är att alla personer gillar öl. De som säger att ”Öl är äckligt” uppvisar det tydligaste symptomet på ölprovningsoerfarenhet, det vill säga personen i fråga har inte hittat den öl som passar just honom eller henne. Med detta som bakgrund vill KrökenKrew uppmuntra alla att komma fram och prova lite nytt, vi hjälper gärna till med valet i den mån vi har möjlighet till. Din öl, vår vardag!

Vilka får dricka?

Vi i KrökenKrew välkomnar alla törstiga studenter till vår eminenta pub, dock finns restriktion på de under 18 vilket innebär att endast alkoholfria alternativen serveras till denna grupp. Varje student är även välkommen att gästa med en gäst, bara för att visa upp en av de bästa sidorna av Linköpings Universitets studentliv.

Öl på en torsdag?

KrökenKrew vill vänligt men bestämt säga att: Vi förstår inte frågan

Vad finns det för öl i kylarna?

Sortimentet som erbjuds varierar mycket från gång till gång och utformas lite efter KrökenKrews egen smak och tycke, dock arbetar vi för att sortimentet ska vara så varierat som möjligt, med olika typer av öl i den mån som Kårallens näst intill otömliga förråd tillåter. Vi arbetar även för att bredda gemene ciderdrickares vyer med att maximera ciderutbudet inför var TorsdagsKrök. På senare dagar har vi även sett till att plocka in ett antal alkoholfria alternativ.

Varför ska jag gå dit när jag har kylen full med bärs hemma?

Eftersom öl är så mycket mer än en rusdryck anser vi i KrökenKrew att man mår bra kroppsligt men även själsligt av att träffa trevliga människor och inmundiga en dryck med näst intill magiska egenskaper vad gäller att bli sådär härligt mysigt varm och trött, och framförallt: En liten öl är man väl värd?

Samarbeta med Torsdagskröken?

Är du eller din förening intresserad av att marknadsföra din förening genom kröken på något vis? Hör i så fall av dig till bokakroken@googlegroups.com med namn på person/förening, kontaktuppgifter, vad det är för typ av arrangemang/samarbete samt datum för genomförande. Vanligtvis vill KrökenKrew att det sker någon form av aktivitet under pubens öppningstider samt att man hjälper till med diverse arbetsuppgifter innan, under och efter kröken om så skulle behövas.