Välkommen till karallen.se – av studenter för studenter!

Arrangera

Kårallen är ett kårhus med många möjligheter och som studentförening är ni varmt välkomna att komma och arrangera hos oss! Nedan finns ni en kort presentation över de som jobbar med studentverksamheten i huset samt exempel på arrangemang och resurser som finns att tillgå. Komplett information om hur ni ska gå tillväga när vi vill arrangera på Kårallen och vad som gäller då finns samlat i det eminenta dokumentet Kalasmanualen längre ner.

DC och DA

Fest-, pub- och sittningsverksamheten i Kårallen sköts av driftchefen (DC). Om du vill du arrangera på Kårallen eller bara har frågor rörande studentlivsverksamheten i huset, kontakta Driftchefen. Till sin hjälp har denne ett gäng dagsansvariga (DA) som finns på plats och hjälper er under era arrangemang. Det är viktigt att kontakta den som är dagsansvarig senast tre dagar innan man behöver dennes hjälp, för att bestämma tider och gå igenom eventuella detaljer.

Vad man kan göra

På Kårallen kan man arrangera allt från mindre pubar och sittningar till stora fester och kravaller! Dessutom går det att nyttja Kårallens lokaler till andra event som exempelvis tävlingar eller mässor. Många arrangemang har arrangerats på Kårallen varje år i flera decennier, men det tillkommer också nya tillställningar varje år. Har ni en jättebra och kreativ idé på ett arrangemang ni vill genomföra? Tveka inte att höra av er till Kårallens DC som gärna bollar idéer och hjälper er genomföra det enligt konstens alla regler. 

Längst ner på denna sida finns en kalender med Kårallens bokningar, konsultera den om ni önskar hitta ett ledigt datum för ert arrangemang.

Resurser

Kårallen har utöver lokaler diverse inventarier man kan hyra, antingen som studentförening eller privatperson. Även dessa bokas genom att maila driftchefen. Bland annat går det att hyra bänkset, grillar, soptunnor, komradios och projektorer. Komplett lista vad som finns att hyra och vad det kostar finns att hitta Kalasmanualen.

Dokument

För dig som vill arrangera fest eller sittning på Kårallen finns Kalasmanualen med utförlig och matnyttig information för både små och stora arrangemang. Kalasmanualen är din bästa vän när vill arrangera något på Kårallen! Vare sig du är ny eller erfaren i ämnet är det viktigt att du noga läser igenom Kalasmanualen inför planeringen av ditt arrangemang, där finns troligtvis svaren på många av dina frågor eller funderingar! För dig som istället vill anordna en pub hos oss finns även Pubmanualen som fokuserar mer på just pubar och hur du går tillväga för att arrangera en sådan. Observera att alla arrangörer förväntas ha läst och förstått innehållet i dessa manualer innan arrangemangstillfället.

Här finns också beställningslistor för alkohol och en Dokument-mapp som innehåller diverse användbara checklistor för arrangemang samt Kårallens grafiska profil. Google Drive

Bokningskalender